Bio koření Mandarinková kůra drcená BIO

Mandarinková kůra drcená BIO

 

koření Mandarinková kůra drcená BIO

Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl ukončen.

Vyhledat podobný produkt

Sušená drcená mandarinková kůra má v kuchyni široké možnosti použití od marinád, přes dochucení masa až po kompoty a marmelády. Na mandarinkovou kůru narazíme především v čínské kuchyni, kde ji s oblibou používají zejména v kombinaci s hovězím, drůbeží a rybami. Možná vás do této chvíle ani nenapadlo využít chuť mandarinek na maso, ale věřte, že to posune vaše kuchařské umění o několik pater výše.

Tady pro vás máme pár tipů na použití mandarinkové kůry:

Pro ochucení masa na pečení a grilování můžete použít mandarinkovou kůru třeba formou marinády, kterou připravíte z medu a mandarinkové kůry. Skvělé na grilovaná kuřecí křidýlka!

Kromě marinády můžete mandarinkovou kůru použít i v kombinaci s grilovacím kořením, kterým maso před pečením posypete. Na polévkovou lžíci grilovacího koření přidejte půl lžičky drcené mandarinkové kůry. Úžasná kombinace pro vepřovou pečeni nebo kotlety, ale třeba i pečenou dýni.

Nejen grilování a pečení lze obohatit o mandarinkovou kůru. I dušenému a vařenému hovězímu dodá tato ingredience příjemnou hřejivou chuť citrusů. Mandarinky se dobře snoubí s badyánem nebo skořicí.

Máte rádi polévku z červených fazolí? Přidejte malou lžičku mandarinkové kůry a chuť této i tak výborné polévky ještě pozvednete jemným citrusovým nádechem.

Mandarinková chuť pozvedne nejen jídlo, ale i černému nebo zelenému čaji přidá osvěžující citrusovou chuť.

Země původu Španělsko
Informace o BIO produkci Zemědělská produkce EU.
BIO produkty certifikuje kontrolní organizace CZ-BIO-003.
Etiketa pro mandarinkovou kůru
Jak se mandarinková kůra drcená bio řekne:
anglicky: Mandarin peel
německy: Mandarinenschale
francouzsky: Pelure de mandarine
Druh kuchyně, ve které se Mandarinková kůra drcená BIO s oblibou používá
 
Na co se Mandarinková kůra drcená BIO většinou používá