Koření Mangový prášek

Mangový prášek

 

Koření Mangový prášek

Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl ukončen.

Vyhledat podobný produkt

Sušený rozemletý mangový prášek (v Indii nazývaný Amchur) má medovou vůni a kyselou ovocnou chuť. V kuchyni se používá jako příchuť do marinád, polévek a nápojů nebo jako koření na ryby, kuřecí maso či do indického karí.

Chuť a vůně Mírně kyselá ovocná chuť a medová vůně.
Kde se pěstuje Asie, Afrika
Na co se používá Do různých indických a asijských pokrmů, luštěnin, karí, polévek, na ryby, mořské plody, kuře, zeleninu, výrobu čatní a marinád.
Země původu Indie
Etiketa pro mangový prášek
Jak se mangový prášek řekne:
jiné názvy: amchur, amchyr
latinsky: Magnifera indica
Druh kuchyně, ve které se mangový prášek s oblibou používá
 
Na co se mangový prášek většinou používá