Grilovací koření Mexica
Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl ukončen.
Vyhledat podobný produkt
Původní obyvatelé dnešního Mexika, Aztékové, čas od času přinášeli svým bohům oběti. Ale o maso, které je ochucené touto pikantní směsí koření, se nebudete chtít rozdělit ani s bohy.
Tato ostřejší směs koření je skvělá na ochucení grilovaného masa do tortill, hodí se také na zeleninu.
Doporučené dávkování
1 vrchovatá polévková lžíce koření na 1 kg masa nebo zeleniny
Upozornění
Není vhodné pro děti do 3 let.
Recept
Jak si připravíme pravou mexickou tortillu?
Nasekanou cibuli a česnek zpěníme na oleji, přihodíme na nudličky nakrájené hovězí, vepřové nebo kuřecí maso a orestujeme. Ochutíme kořením, přidáme čerstvé papriky, rajčata, kukuřici a fazole a směs dusíme do měkka. Hotovou směs zabalíme do tortill z kukuřičné nebo pšeničné mouky.
Země původu
Česká republika
Etiketa pro Mexicu
Označte si své kořenky stylovou etiketou na hnědé odolné samolepce. K tomu navíc dostanete i etiketu s popisem a složením, kterou rovněž můžete na kořenky nalepit. Nebo si z těchto etiket vytvořte vlastní katalog oblíbených produktů.
Více informací
Dávkování Mexicy
Narazili jste v receptu na Mexicu a nevíte jaké množství odměřit? Připravili jsme pro vás tabulku s nejběžnějším dávkováním.
Zarovnaná čajová lžička | 3 g |
Vrchovatá čajová lžička | 4 g |
Zarovnaná polévková lžíce | 8 g |
Vrchovatá polévková lžíce | 11 g |
Míry jsou samozřejmě přibližné a vždy platí, že byste Mexicy měli dávat dle svých vlastních chuťových preferencí. My doporučujeme 1 vrchovatá polévková lžíce koření na 1 kg masa nebo zeleniny.
Druh kuchyně, ve které se Grilovací koření Mexica s oblibou používá
Na co se Grilovací koření Mexica většinou používá