Skořice cejlonská celá BIO

 
Bio koření Skořice cejlonská celá BIO
Skořice cejlonská celá BIO
Skořice cejlonská celá BIO
 
Balení 30 g 66 Kč koupit Balení 80 g 176 Kč koupit volná
váha vybrat
S větším balením ušetříte :-)
 
Zboží je skladem na prodejně Nuselská 10, Praha 4 Jak je zboží zabaleno?
Jednotková cena: 220,- / 100 g Cena: 220,- / 100 g

Kůra skořice cejlonské je, na rozdíl od u nás nejvíce rozšířené skořice čínské, měkká jako papír a její chuť mnohem jemnější a díky tomu se může konzumovat přímo žvýkáním tyčinek této kůry.

Celé kousky cejlonské skořice se obvykle louhují. Její jemná chuť se skvěle hodí k ochucení sladkých jídel jako např. kaše, moučníky, kompoty, či do pudinků, jablkových závinů. Celé svitky skořice se rovněž s oblibou přidávají do horkých nápojů, svařeného vína nebo punče. Stejně jako čínská skořice má své pevné místo v asijské a indické kuchyni, kde se přidává do slaných masitých jídel.

Druh kuchyně, ve které se skořice s oblibou používá
 
Na co se skořice většinou používá
 
Na co se používá Při přípravě svařeného vína, punče, kompotů, masitých pokrmů v indické a asijské kuchyni.
Země původu Srí Lanka
Informace o BIO produkci Zemědělská produkce mimo EU.
BIO produkty certifikuje kontrolní organizace CZ-BIO-003.