Skořice indonéská mletá BIO

 
Bio koření Skořice indonéská mletá BIO
Balení 30 g 36,- Kč koupit Balení 60 g 72,- Kč koupit volná
váha vybrat
S větším balením ušetříte :-)
 
Zboží je skladem na prodejně Nuselská 10, Praha 4 Jak je zboží zabaleno?
Jednotková cena: 120,- / 100 g
Cena: 120,- / 100 g
Jak se skořice řekne:
jiné názvy: kassie, kaneel, cinamom
latinsky: Cinnamomum cassia
anglicky: cinnamom
německy: Zimt
francouzsky: cannelle

Skořice se používá jak do sladkých pokrmů, tak také do slaných masitých jídel čínské a indické kuchyně. Skořicí můžete ochutit kaše, moučníky, kompoty, pudinky, jablkový závin, svařené víno, punče apod. Zajímavou chuť docílíte i přidáním trochy skořice do kávy, ovocného čaje nebo koktejlů.

Chuť a vůně ostřejší, štiplavější chuť i vůně
Druh kuchyně, ve které se skořice s oblibou používá
 
Kde se pěstuje Indonésie
Na co se používá Do kaší, pudinků, moučníků, koktejlů, kompotů, do jablkových závinů a sušenek, svařeného vína i punče, přidává se do slaných masitých jídel indické a orientální kuchyně.
Země původu Indonésie
Informace o BIO produkci Zemědělská produkce mimo EU.
BIO produkty certifikuje kontrolní organizace CZ-BIO-003.