Cibule mletá

 
Koření Cibule mletá
Balení 40 g 32 Kč koupit Balení 80 g 64 Kč koupit volná
váha vybrat
S větším balením ušetříte :-)
 
Zboží je skladem na prodejně Nuselská 10, Praha 4 Jak je zboží zabaleno?
Jednotková cena: 80,- / 100 g Cena: 80,- / 100 g

Už žádné slzy při krájení čerstvé cibule a žádné překvapení velkými kousky cibule ve vašich pokrmech. S touto jemně mletou sušenou cibulí získáte dokonale hladkou konzistenci pomazánek nebo omáček s nádechem cibulové chutě v každém soustu.

Chuť a vůně mleté sušené cibule
Naše mletá cibule přináší všechny ty lákavé chutě a aroma čerstvé cibule, aniž byste museli uronit jedinou slzu nebo ztráceli čas loupáním a krájením cibule. Její chuť je jemnější než má čerstvá cibule, což z ní dělá ideálního společníka pro jemné omáčky, nádivky nebo marinády, do kterých hledáte příjemnou, ale výraznou cibulovou příchuť.

Univerzální služebník k vašim službám
Ať už se chystáte připravit omáčku na špagety, která vyvolá potlesk, nebo třeba pomazánku, která promění obyčejný chléb v kulinářské dílo, sušená mletá cibule je vaším pomocníkem, který je vždy po ruce. Skvěle se hodí do masových směsí, kde dodá šťavnatost bez nadměrné vlhkosti, což je přesně to, co potřebujete pro dokonalé karbanátky nebo plněné papriky.

Stejně jako její granulovaný sourozenec, i mletá cibule si vyžaduje jemnou péči při tepelné úpravě. Abychom se vyhnuli připálení a zachovali její bohaté aroma, je dobré ji přidávat do pokrmů v pozdějších fázích vaření nebo smažení.

Proč přidat mletou cibuli do vaší spižírny?
Protože vám usnadní život! Ušetříte čas, energii a získáte ingredienci, která vám umožní hrát si s chutěmi na úplně nové úrovni.

Objevte kouzlo sušené mleté cibule a dejte svým pokrmům ten pravý šmrnc. Protože v konečném důsledku jsou to právě malé detaily, jako je perfektně vyvážená cibulová chuť, které promění dobré jídlo v nezapomenutelný zážitek.

Chuť a vůně Uchovává si chuť i vůni cibule čerstvé, je jemnější, ne tak ostrá.
Druh kuchyně, ve které se cibule s oblibou používá
 
Kde se pěstuje Prakticky po celém světě, nejvíce v Asii, Evropě, Americe a na Středním východě.
Na co se používá Široké použití: omáčky, polévky, pomazánky, mletá i dušená masa, skvělá přísada do špenátu, luštěnin, rýže, slaného pečiva.
Země původu Indie