Cibule smažená

 
Koření Cibule smažená
Balení 40 g 20 Kč koupit Balení 80 g 40 Kč koupit volná
váha vybrat
S větším balením ušetříte :-)
 
Zboží je skladem na prodejně Nuselská 10, Praha 4 Jak je zboží zabaleno?
Jednotková cena: 50,- / 100 g Cena: 50,- / 100 g

Hotová smažená cibulka je skvělou alternativou k čerstvé smažené cibulce, která je připravena ihned k použití. Stačí ji zahřát na pánvi a ušetříte nejen čas při vaření, ale i energii, a přitom si zachováte tu nezapomenutelnou chuť a vůni, kterou znáte a milujete u čerstvě usmažené cibulky.

Na co se smažená cibule používá?
Naše smažená cibule je v kuchyni opravdu vynikající pomocník. Je ideální k obohacení chuti klasických českých jídel jako třeba plněných brambor, špekových knedlíků nebo pečeného a dušeného masa. Ale tím možnosti použití rozhodně nekončí. Tato kulinářská vychytávka skvěle doplní bramborovou nebo hrachovou kaši či luštěniny. Ovšem se smaženou cibulkou se setkáme v receptech z celého světa, takže ji můžeme použít i při přípravě jídel asijské nebo americké kuchyně, stejně jako francouzské nebo německé.

Jak smaženou cibulku používat?
Používat ji můžeme jak v průběhu tepelné přípravy jídal, tak i na finální posypání pokrmů. Pro nejlepší výsledek doporučujeme smaženou cibuli před podáváním lehce zahřát na pánvi při nízké teplotě. Tento jednoduchý krok zvýrazní její chuť a aroma, přičemž vytvoří dokonalý doplněk k vašim kulinářským výtvorům.

Smažená cibulka je vyrobena z čerstvé cibule pomocí technologicky precizního postupu, takže se rozhodně nemusíte obávat přepáleného tuku.

Nechte se inspirovat smaženou cibulí a objevte nový rozměr chuti ve vaší kuchyni. S tímto produktem se každé jídlo stane zážitkem, a to bez zbytečného času stráveného v kuchyni. Vyzkoušejte naši smaženou cibuli a přesvědčte se, že dokonce i rychlá příprava může znamenat bohatou chuť a skvělé gastronomické zážitky.

Chuť a vůně Uchovává si chuť i vůni čerstvě usmažené cibule.
Druh kuchyně, ve které se cibule s oblibou používá
 
Na co se cibule většinou používá
 
Kde se pěstuje Asie, Amerika, Evropa, Střední východ
Na co se používá K dochucení bramborové nebo hrachové kaše, luštěnin, na pečená masa, brambory, špekové i bramborové knedlíky.
Příprava Před použitím je vhodné lehce ji zahřát na pánvi při nízké teplotě.
Země původu Česká republika