Koření Fish Masála

 
Koření Fish Masála
Balení 40 g 40 Kč koupit Balení 80 g 80 Kč koupit volná
váha vybrat
S větším balením ušetříte :-)
 
Zboží je skladem na prodejně Nuselská 10, Praha 4 Jak je zboží zabaleno?
Jednotková cena: 100,- / 100 g Cena: 100,- / 100 g

Při plavbě po obrovském oceánu indických kulinářských zázraků narazíte i na tento často nedoceněný poklad – Fish Masala. Tato směs delikátně spárovaného koření pro rybí lahůdky zajišťuje, že jemné chutě ryb jsou doplňovány a zesíleny, spíše než přebity.

Koriandr se svým citrusovým podtónem pokládá základní melodii této směsi. Kurkuma, nezbytná součást indické kuchyně, do ní vplouvá svými zemitými zlatými odstíny, které čeří pikantní tóny zázvoru propojené s robustní chutí česneku a vytváří duet, který pozvedne každé jídlo. Chilli této směsi dodá správné množství tepla, jen tolik, aby brnělo na patře, aniž by zastínilo jemnou chuť ryby. Římský kmín se svým nezaměnitelným aroma završuje mix koření a propůjčuje mu exotiku, hloubku a hřejivost.

Tipy pro použití koření Fish Masála:

Rybí špízy: Kousky ryby namarinujte s kořením Fish Masála a trochou oleje a poté je napíchejte s paprikou a cibulí, abyste vytvořili lahodnou grilovanou pochoutku.

Smažená Fish Masála: Před smažením zlehka poprašte rybí filety směsí koření.

Zeleninová Fish Masála: Směs není určena pouze pro ryby a mořské plody, ale vyzkoušejte ji na dušenou nebo grilovanou zeleninu pro získání nové exotické chuti vegetariánské kuchyně.

Polévkové potěšení: Přidejte špetku koření Fish Masála do polévky nebo vývaru z mořských plodů, abyste zintenzivnili její hloubku a teplo.

Rýžové pokrmy: Trochu Fish Masály zamíchané do hrnce s rýží může povýšit jednoduchou přílohu na voňavý a chutný zážitek.

Ať je vaše kulinární cesta s naší směsí Fish Masala tak rozlehlá a zajímavá jako oceán. Ponořte se a vychutnejte si vlny chutí!

Druh kuchyně, ve které se masála s oblibou používá
 
Na co se masála většinou používá
 
Doporučené dávkování 1 vrchovatá polévková lžíce koření na 1 kg ryby
Země původu Česká republika
Masála je dostupná v těchto variantách
 
Michaela Schneedorferová Míša z Království doporučuje Než budete ryby v koření marinovat, lehce na ně vymačkejte citron, posypte solí a nechte je asi 10 minut uležet. Ryby to nejen ochutí, ale pomůže i zpevnit maso a zajistí, že po uvaření zůstane šťavnaté.