Směs koření ryby na grilu

 
Směs koření ryby na grilu

Je nám líto, ale prodej tohoto zboží byl ukončen.

Vyhledat podobný produkt

Tato hrubozrnná směs koření na grilované ryby má tak vynikající chuť, že vám kapr bude sám skákat na gril a pstruh překoná i jez, aby se k vám dostal. Tanec chutí si užijete jak s rybami z našich řek a rybníků, tak i s treskami, sardinkami a dalšími obyvateli moří a oceánů.

Druh kuchyně, ve které koření na ryby s oblibou používají
 
Na co se koření na ryby většinou používají
 
Doporučené dávkování 1 vrchovatá polévková lžíce koření na 1 kg ryby
Příprava Rybu před grilováním nejprve opláchněte studenou vodou a pokapejte citronovou šťávou. Poté ji potřete marinádou z oleje a směsi koření.
Země původu Česká republika
Koření na ryby nabízíme v těchto variantách
 
Jan Schneedorfer Honza z Království doporučuje Protože ryby, na rozdíl od jiných mas, nemají příliš výraznou chuť, doporučujeme dávat spíše menší množství koření.