Koření Klobásové koření

Klobásové koření

Balení 50 g 40 Kč koupit Balení 80 g 64 Kč koupit volná
váha vybrat
S větším balením ušetříte :-)
 
Zboží je skladem na prodejně Nuselská 10, Praha 4
Jednotková cena: 80,- / 100 g
 

Klobásové koření

Pokud jste nadšenci do domácí výroby klobás nebo prostě milujete klasické chutě tradiční české kuchyně, naše klobásové koření je pro vás jako stvořené. Tato pečlivě vyvážená směs koření v sobě ukrývá tajemství dokonalých domácích klobás, které si získají vaše chuťové buňky i řady vděčných gurmánů.

V klobásovém koření najdete sladkou papriku, která klobásám dodá charakteristickou barvu a jemnou sladkost. Černý pepř je zde pro pikantní tóny, zatímco pálivá paprika přidává ostrý šmrnc. Česnek je nezbytný pro výraznou chuť, která je typická pro klasické klobásy. Kmín, tradiční české koření, dodává jedinečnou a nezaměnitelnou chuť. Koriandr s mírnými citrusovými a zemitémi tóny přináší směsi svěží nuance, a nové koření pak kompletuje směs svou bohatou a hřejivou chutí. Tato kombinace koření je pečlivě vyvážena, aby vašim domácím klobásám poskytla plnou a tradiční chuť.

Jak použít naše Klobásové Koření? Při výrobě domácích klobás jednoduše přimíchejte naše koření k mletému masu podle vašeho receptu. Obvyklé množství je 50 gramů koření na 10 kg masa. V každém případě ale vřele doporučujeme nejprve poměr vyzkoušet na menším množství, abyste našli svůj ideální poměr.

Pro ty, kteří rádi experimentují, můžete naše koření použít i při přípravě domácích grilovacích klobás, do karbanátů, sekané nebo hamburgerů nebo si i připravit marinádu pro grilované maso.

Držíme vám palce, ať se domácí klobásky vydaří!

Doporučené dávkování 50 g koření na 10 kg masa
Země původu Česká republika
Etiketa pro klobásové koření
Druh kuchyně, ve které se Klobásové koření s oblibou používá
 
Na co se Klobásové koření většinou používá