Spojením jemných krystalků solných květu s exotickým kardamomem vznikla perfektní ochucená sůl pro doladění chuti pokrmů z ryb, měkkýšů a mořských plodů.
Ryby se často kombinují s chutí citronu nebo petrželky. Kardamom tyto ingredience nejen nahradí jemnější citronovou příchutí, ale navíc rybám dodá nádech sladkého koření v kombinaci s vůní eukalyptu a růží.
Kromě rybích jídel můžeme sůl s kardamomem doporučit např. k chřestu, kterému rovněž dodá příjemnou citrusovou chuť.
Označte si své kořenky stylovou etiketou na hnědé odolné samolepce. K tomu navíc dostanete i etiketu s popisem a složením, kterou rovněž můžete na kořenky nalepit. Nebo si z těchto etiket vytvořte vlastní katalog oblíbených produktů.
Více informací
Dávkování
Narazili jste v receptu na Sůl Fleur de Sel s kardamomem a nevíte jaké množství odměřit? Připravili jsme pro vás tabulku s nejběžnějším dávkováním.
Zarovnaná čajová lžička | 5 g |
Vrchovatá čajová lžička | 7 g |
Zarovnaná polévková lžíce | 16 g |
Vrchovatá polévková lžíce | 21 g |
Míry jsou samozřejmě přibližné a vždy platí, že byste měli dávat dle svých vlastních chuťových preferencí.