Sůl mořská uzená na bukovém dřevě

Sůl mořská uzená na bukovém dřevě

Balení 30 g 36 Kč koupit Balení 50 g 60 Kč koupit volná
váha vybrat
S větším balením ušetříte :-)
 
Zboží je skladem na prodejně Nuselská 10, Praha 4
Jednotková cena: 120,- / 100 g
 

Sůl mořská uzená na bukovém dřevě

Tato mořská sůl se sklízí výhradně ručně v malém mořském solném závodě uprostřed přírodní rezervace na pobřeží Chorvatska. Proces uzení se provádí ve specializované firmě v německém Sasku, kde mistr uzenář sůl udí 140 hodin na bukovém dřevě. Výsledkem je čistě přírodní produkt bez přidání umělého aroma nebo barviva.

Díky tomu má bohatou a intenzivní uzenou chuť i vůni, kterou můžete obohatit kuřecí nebo vepřové maso, ryby, tofu, luštěniny či třeba brambory nebo vaječné pokrmy. Obzvláště vynikající je pro přípravu kouřových barbecue omáček a marinád. Tato uzená sůl je darem z nebes pro vegetariány i vegany, díky které si mohou obohatit jídelníček o chuť slaniny a dalších uzených mas.

 
Na co se používá Na kuřecí nebo vepřové maso, ryby, tofu, luštěniny či třeba brambory nebo vaječné pokrmy, kouřové barbecue omáčky a marinády.
Doporučené dávkování 1 vrchovatá čajová lžička na 1 kg pokrmu.
Složení uzené mořské soli
Země původu Německo
Etiketa pro uzená mořská sůl
Honza z Království doporučuje
Jan Schneedorfer Pokud si chcete v domácích podmínkách užít chuť brambor pečených v popelu, stačí, když uvaříte brambory ve slupce osolené touto uzenou mořskou solí.
 
Sůl mořská uzená na bukovém dřevě nabízíme v těchto variantách
 
Na co se Sůl mořská uzená na bukovém dřevě většinou používá