Kombinace křehkých solných krystalů a zeleného čaje otevírá dveře kulinářského nebe, ve kterém se jemné chutě dokonale mísí v jeden celek.
Jemný podtón zeleného čaje se perfektně hodí jak do asijských rýžových pokrmů, tak i do zeleninových jídel, na drůbež, ryby, mořské plody, polévky nebo jemné omáčky.
Sůl se zeleným čajem snadno při vaření použijete jako atraktivní náhradu za běžnou sůl. Doporučujeme ji použít na závěr tepelné přípravy nebo při servírování, kde její zelená barva přidá vašemu stolování originální vizuální efekt.
Označte si své kořenky stylovou etiketou na hnědé odolné samolepce. K tomu navíc dostanete i etiketu s popisem a složením, kterou rovněž můžete na kořenky nalepit. Nebo si z těchto etiket vytvořte vlastní katalog oblíbených produktů.
Více informací
Dávkování
Narazili jste v receptu na Sůl mořská se zeleným čajem a nevíte jaké množství odměřit? Připravili jsme pro vás tabulku s nejběžnějším dávkováním.
Zarovnaná čajová lžička | 6 g |
Vrchovatá čajová lžička | 8 g |
Zarovnaná polévková lžíce | 18 g |
Vrchovatá polévková lžíce | 24 g |
Míry jsou samozřejmě přibližné a vždy platí, že byste měli dávat dle svých vlastních chuťových preferencí.